The Secret of Effective Learning

The Secret of Effective Learning "Mevlana 2023" adlı eTwinning projemiz başlıyor.

21-12-2022

Uluslararası olan eTwinning projesi, okulumuz Türkçe Öğretmeni Nazife İnce'nin de okulumuz adına ortak olduğu Türkiye ve Romanya kuruculluğunda bir proje olacaktır. Okul dışı öğrenme ortamlarının değerler eğitimine katkısını Mevlana'nın yedi öğüdünü içselleştirerek işleneceği çalışmalarda, Türkiye'den 7 ayrı okulun katılımıyla: Avrupa'dan Fransa, Polonya, Hırvatistan, Portekiz, Litvanya, Azerbaycan, Arnavutluk, Yunanistan, Gürcistan'dan öğretmenler rehberliğinde öğrencilerle yürütülecektir. Projede harmanlaşmış bir öğrenme modeli kullanarak öğrencilerimize daha ilgi çekici bir öğrenme deneyimi sağlamak için hem geleneksel hem de çevrimiçi öğrenme yöntemlerinin güçlü yönlerini birleştirerek kalıcı öğrenmeye ulaşmayı amaçlıyoruz. Ayrıca öğrencilerimize farklı kültürlerle tanışıp onlara Mevlana'yı ve onun öğretilerini yaşayarak öğretmeyi amaçlıyoruz.

Yayın: 21.12.2022 - Güncelleme: 25.12.2022 21:47 - Görüntülenme: 60