T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / KARATAY - Türk Anadolu Vakfı Hafız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef YKS 2024

Şbt

Ara

Hedef YKS 2024 çalışmalarımız kapsamında okulumuzdaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda kariyer günleri etkinlerinde Sınıf Öğretmeni Burak TAŞKAYA hocamızı misafir ettik. Özellikle sınıf öğretmenliği alanını düşünen öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan hocamız genel olarak öğretmenlik mesleği ve başarıya giden yolda karşılaşılan zorluklarla başetme yollarıyla ilgili bilgilendirmerde bulundu. Hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Hedef YKS 2024 kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuzda YKS soru çözüm kampı programı yaptık. 13-17 Kasım tarihleri arasında beş gün boyunca sabah 09.00 - akşam 16.00 arasında hocalarımız rehberliğinde öğrencileirmiz sorular çözdüler ve ve destek aldılar. Hergün çeşitli ikramlarla desteklediğimiz öğrencilerimize kampın son gününde okulumuzda uyguladığımız deneme sınavının ardından verdiğimiz mangal partisi ile veda ettik. Kampımıza destek veren tüm hocalarımıza ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında okulumuzda çalışmalara başladık.

- Deneme Sınavları

- YKS Kampları

- Kariye Günleri

- Tecrübe Palaşımları

- Üniversite Tanıtım Gezileri

- Eğiitm Koçluğu sistemi vb. bir çok alanda öğrencilerimizi hedefe ulaştıracak çalışmalarımızı planladık.

Mrt

Hedef YKS 2023 kapsamında okulumuz 9 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizle birlikte tüm bıranşlardan hocalarımızın katılımıyla 23-27 Ocak 2023 tarihlerinde yapığımız kampımız başarılı bir şekilde yapılarak tamamlandı.

Yapılan kazanım değerlendirme sınavıyla da kapımız sona erdi.

Ara

YKS Hedef 2023 ve kariyer günleri kapsamında NEÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk AKÇA hocamızı misafir ettik. Hedefler, idealler, beklentiler ve yapabileceklerimiz, başarabileceklerimiz konularında çok verimli bir sunum yapan hocamız, ayrıca gençler ve gençlerin genel sorunları konularında da öğrencilerimize bilgiler sundu. Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ara