e-Güvenlik

Okullarda Sosyal Medya Kullanım Genelgesi

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi aldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerinde bilinçli internet kullanımı farkındalığı oluşturmak için, öğrencilerimize "İnternet Bağımlılığı" testini uyguladık.

Ara

Okulumuzun e-güvenlik planına göre uyarı afişlerimizi okulumuzun giriş kapılarına astık. Öğrencilerimizde güvenli internet kullanma farkındalığı oluşturmak adına, e-güvenlik panosu oluşturduk.

Ara

Karatay Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Sayın Oğuzhan KARA hocamız okulumuz öğretmen ve öğrencilerine "DİJİTAL DÜNYADA SOSYAL MEDYA KULLANIMI ve GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Verimli ve birbirinden güzel bilgilerin verildiği sunum için hocamıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Karatay İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Sayın Oğuzhan KARA hocamız tarafından velilerimize bağımlılık alanında "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu bir sunum yapıldı.

Sunumundan dolayı hocamıza ve katılımlarından dolayı da velilerimize teşekkür ederiz.