OKULUMUZ LİSE BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ ALIMLARI

8. Sınıfı bitiren ve liseye başlayacak olan HAFIZLIK BELGESİNE SAHİP kız öğrencilerimiz okulumuz öğrencisi olmak için başvuruda bulunabilirler.

Okulumuz 3 şekilde öğrenci alımı yapmaktadır.

YETENEK SINAVI ile öğrenci alımları:

- Bu sınava katılabilmek için hafızlık belgesine sahip olan öğrencilerimiz Haziran ayı içerisinde E-Okul üzerinden veya okulumuza gelerek başvuruda bulunabilirler.

- Yetenek sınavlarımızın kapsamı hafızlık bilgisi üzerinedir.

- Yetenek Sınavı ile alınacak öğrenci kontenjanımız 30 Hafız Kız öğrencidir.

- Sınava başvuru yapmak ve daha ayrıntılı bilgi almak için sizleri okulumuza bekliyoruz.

LGS (Liselere Geçiş Sınavı) ile öğrenci alımları:

- LGS Sınavına girmiş ve hafızlık belgesine sahip kız öğrenciler LGS Sınav sonuçları açıklandıktan sonra LGS tercih zamanında okulumuzu tercih edeceklerdir.

- Okulumuzu SADECE HAFIZ ÖĞRENCİLER tercih edebileceği için bu okul hafızlara özel olarak tercihlere açılacaktır.

- Okulumuzun LGS TERCİH Kodu: 78551'dir.

- Bu konuda da detaylı bilgi almak ve eğitim ortamlarımızı görmek için sizleri mutlaka okulumuza bekliyoruz.

Açık Lise - Açıköğretim İHL yoluyla ile öğrenci alımları:

- Ağustos ayı içerisinde Açık Lise - Açıköğretim İHL kaydı yaptırarak okulumuza dışarıdan sadece yüzyüze eğitime katılarak kayıt yaptırabilrisiniz.

- Bu programda hafız olma şartı BULUNMAMAKTADIR.

- Hafızlık yapan ve liseye başlayacak olan tüm öğrenciler başvuru yaparak kayıt yaptırabilirler.

- Mesleki Açıköğretim İmam Hatip Lisesi Yüzyüze Eğitim Programı uygulanmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Halen herhangi bir lisede 9. sınıf öğrencisi olan ve hafızlık belgesine sahip olan öğrencilerimizde boş kontenjandan faydalanarak yetenek sınavlarımıza katılıp okulumuz öğrencisi olabilirler. Lütfen iletişim kanallarımız aracılığıyla bize ulaşınız.

Bizlerle tanışmak, eğitim ortamlarımızı görmek ve SADECE HAFIZLARA ÖZEL okulumuzu ziyaret etmek için sizi okulumuza bekliyoruz.

22-06-2023

22-06-202306-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-202206-06-2022

Yayın: 06.06.2022 - Güncelleme: 27.07.2023 09:28 - Görüntülenme: 1031